Zorgaanbod

Informatie

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Bel 24 uur per dag 035 531 1880 of mail info@carecompany.nl

Onze keurmerken

Ons zorgaanbod in het kort

Verpleging
Onze zorg omvat intensieve verpleegkundige handelingen, zoals wondverzorging, medicatietoediening, sondevoeding en een brede reeks verpleegkundige zorgtaken.

Ouderen- en dementie zorg
Onze zorg is gericht op ondersteuning en activering van ouderen, zodat ze hun zelfredzaamheid kunnen behouden of verbeteren. We bieden hulp bij het invullen van de dag en behouden van dag- en nachtritmes.

24-uurzorg (aaneengesloten)
Voor wie continue begeleiding en zorg nodig heeft en graag thuis wil blijven wonen, bieden we een team van zorgverleners die 24/7 beschikbaar zijn. We ondersteunen bij verzorging, verpleging, huishoudelijke taken en maaltijden, en we geven u privacy wanneer gewenst.

Terminale zorg
Bij terminale en palliatieve zorg staan we klaar om u en uw naasten te begeleiden in deze emotionele periode. Onze ervaren zorgverleners zijn gespecialiseerd in deze zorg.

Persoonlijke zorg
We bieden ondersteuning en overname van persoonlijke verzorgingsactiviteiten, zoals hulp bij wassen, aankleden, toiletgang, medicatie klaarzetten en aanreiken. Ook helpen we bij eten en drinken.

Begeleidende zorg
Onze begeleiding omvat ondersteuning bij dagelijkse bezigheden, het behouden van structuur en het beheren van de regie in het leven van de cliënt. We helpen ook bij ziekenhuis- en huisartsbezoeken.

Dag- en nachtzorg
U kunt kiezen uit dagzorg, met minimaal 3 aaneengesloten uren zorg tussen 07:00 en 23:00 uur, of nachtzorg van 23:00 tot 07:00 uur. We kunnen de tijden uitbreiden naar uw wensen.

Slaapnachten en waaknachten
Voor wie een kort zorgmoment nodig heeft per nacht (2 keer of minder) bieden we slaapnachten. Voor intensievere nachtzorg zijn er waaknachten, waarbij onze zorgverleners de hele nacht beschikbaar zijn voor u.

Bij Care Company kunt u rekenen op professionele zorg en begeleiding, zodat u of uw dierbare in goede handen is. We staan klaar om u te helpen en uw leven te vergemakkelijken.