Vergoedingen

Informatie

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Bel 24 uur per dag 035 531 1880 of mail info@carecompany.nl

Onze keurmerken

Vergoedingen

Heeft u recht op een vergoeding? Het aanvragen van een vergoeding is een complexe en tijdrovende taak. Care Company staat klaar om u hierbij te ondersteunen. Onze PGB Consulentes helpen u stap voor stap door het aanvraagproces, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor uzelf of uw dierbaren.

PGB en WLZ

PGB
Een PGB is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen. Dit geeft u de vrijheid en flexibiliteit om de zorg te kiezen die het beste bij uw situatie past. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding of huishoudelijke hulp, met een PGB bepaalt u zelf wie de zorg verleent en wanneer dit gebeurt.

Vergoeding vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ)
De Wet Langdurige Zorg (WLZ) is er voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. Denk aan ouderen met dementie, ernstig chronisch zieken of mensen met een lichamelijke beperking. Met een WLZ-indicatie kunt u zorg of toezicht krijgen in uw nabije omgeving.

Hoe kan Care Company u helpen?

1. Persoonlijk Advies:

Onze PGB-Consulent start met een persoonlijk gesprek om uw situatie en zorgbehoeften in kaart te brengen. Op basis hiervan geven wij advies over de mogelijkheden van een PGB of vergoeding via de WLZ.

2. Aanvraagproces:

Onze PGB-Consulent neemt het volledige aanvraagproces voor u uit handen. Wij begeleiden u bij het invullen van de benodigde formulieren en het verzamelen van de benodigde documenten. Onze experts zorgen ervoor dat alles correct en volledig wordt aangeleverd.

3. Ondersteuning bij de Indicatie:

Mocht er een indicatie van een zorgprofessional nodig zijn, dan helpt de PGB Consulent u bij het verkrijgen hiervan. We zorgen ervoor dat alle vereisten duidelijk zijn en dat u goed voorbereid bent op eventuele gesprekken of keuringen.

4. Budgetbeheer:

Het beheren van een PGB vraagt om nauwkeurigheid en discipline. Care Company biedt hulp bij het bijhouden van uw administratie, zodat u zeker weet dat uw budget verantwoord en efficiënt wordt besteed.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Care Company is er om u te ontzorgen en te ondersteunen bij het regelen van uw zorg. Samen zorgen we ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt, geheel op uw manier.