Care Company Thuiszorg

Ons Care Company Team

Informatie

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Bel 24 uur per dag 035 531 1880 of mail info@carecompany.nl

Onze keurmerken

Marjet Veldkamp – Manager
Marjet woont in Laren en voelt zich bij de Care Company als een vis in het water. De rode draad voor Marjet is de medische zorg en het contact met mensen. Met haar opgedane kennis en kunde kan zij al haar energie kwijt bij de Care Company.

Marjet Veldkamp - Manager Care Company

Raf Teuns – Zorgcoördinator
Raf heeft ruim 7 jaar verschillende persoonlijk begeleidende taken in de gehandicaptenzorg gehad; o.a. de implementatie van de LACCS-methode, waarbij het doel was om de levenskwaliteit van de cliënten zichtbaar te verbeteren. Met deze werkzaamheden wilde hij graag verder, die ruimte werd geboden bij de Care Company.

Raf Teuns - Zorgcoördinator Care Company

Anne-Marie Kalff – zorgcoördinator
Anne-Marie woont al weer een aantal jaren in Hilversum. Daarvoor heeft zij 12 jaar met haar gezin in de meest uiteenlopende landen over de wereld gewoond. Waar ze onder andere op vrijwillige basis aan projecten gewerkt heeft samen- en voor de lokale bevolking. Anne-Marie versterkt nu het team van de Care Company op een part time basis. Ze geniet om samen met haar collega’s goede zorgoplossingen  voor de klanten van de Care Company te organiseren.  

Care Company Anne-Marie Kalff

Anneke Kapinga – Zorgcoördinator
Anneke werkt al haar hele werkzame leven in de gezondheidszorg waarvan de laatste 16 jaar bij Care Company. In dit werk kan ze haar kennis volledig kwijt. Het werken met collega’s, zzp’ers en cliënten vindt zij heel plezierig. Anneke woont in Laren is getrouwd, heeft een leuke hond waar zij regelmatig mee het bos in gaat.

Anneke Kapinga - Zorgcoördinator Care Company

Thera Eggenkamp – Administratie
Thera is werkzaam bij Care Company op de financiële administratie. Ze woont in Laren en komt twee dagen in de week op de fiets naar de Nieuweweg. Ze heeft het daar erg naar haar zin. Voor vragen is ze altijd te bereiken via administratie@carecompany.nl

Thera Eggenkamp - Administratie Care Company