Over Care
Company

Geschiedenis en Achtergrond

Het begon met de passie van een bijzondere vrouw en haar liefde voor het vak. Dianne Luykx, een gediplomeerd verpleegkundige, zag veel van haar cliënten naar verpleeghuizen verhuizen. Ze geloofde sterk dat met de juiste professionele thuiszorg, velen van hen gelukkig en langer thuis hadden kunnen blijven wonen. Dit bracht haar tot het oprichten van het bemiddelingsbureau Care Company in mei 1991.

Doel

Ons doel bij Care Company is om u de verpleging en/of verzorging te bieden die precies bij uw behoeften past, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Samen met u, uw familieleden en eventueel uw huisarts bepalen we welke zorg het beste bij u past. We zetten vervolgens ervaren verpleegkundigen, ziekenverzorgenden of verpleeghulpen in om u de best mogelijke zorg te bieden.

Kernwaarden

Bij Care Company richten we ons op drie belangrijke kernwaarden:

1. Persoonlijke aandacht:

Vanaf het allereerste contact begeleiden wij het contact tussen onze cliënten en de zelfstandige zorgverlener met persoonlijke aandacht. Zo kunnen we de juiste match maken, iemand die niet alleen deskundig is, maar ook goed past bij uw persoonlijke sfeer en levensstijl.

2. Deskundigheid:

Onze zelfstandige zorgverleners hebben ruime ervaring in de (particuliere) thuiszorg en hebben bewust voor deze roeping gekozen. Bij Care Company streven we naar een combinatie van ervaring, persoonlijke aandacht en continuïteit in de zorg.

3. Kwaliteit:Kwaliteit staat bij Care Company hoog in het vaandel. We zijn trotse houders van het keurmerk van de branchevereniging “ZorgThuisnl”, ISO 9001:2015, V&VN en Ecabo erkend leerbedrijf.