care-company-logo@3x-min

Kwaliteit

Care Company hecht veel waarde aan kwaliteit. Dit wordt door ons gewaarborgd door middel van een aantal belangrijke instanties in de zorg. Wij zijn namelijk in het bezit van:

* het ZorgThuisnl keurmerk

* Iso 9001: 2015 keurmerk

*  V&VN en Ecabo.

Ook bemiddelen wij zorg in de vorm van Particuliere zorg, PGB en de Zorgverzekeraar. Voor meer informatie over de keurmerken kunt u op het logo klikken.

Tevredenheidsonderzoek

Jaarlijks laat Care Company een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder de klanten. Het meest recente onderzoek is gedaan in maart 2019 onder onze zorgverleners. In 2020 zal er weer een cliënten tevredenheidsonderzoek worden gedaan.Hieronder vindt u een uitgebreid verslag van de resultaten van eerdere onderzoeken.

Rapportage MTO 2019 - Care Company
Rapportage CTO 2014 - Care Company 1
Rapportage CTO 2012 - Care Company
Rapportage-CTO-2009-Care-Company
Benchmark-rapport-2007-Care-Company

ZorgThuisnl.nl keurmerk

Sinds 2006 is Care Company in het bezit van het BTN Keurmerk. Sinds 2018 heeft deze branchevereninging zijn naam veranderd in ZorgThuisnl. Deze brancheorganisatie is van en voor ondernemingen die in Nederland actief zijn als bemiddelingsbureau in de thuiszorg.

Van een zorgaanbieder die lid is van ZorgThuisnl wordt kwaliteit verwacht. Dat moge blijken uit het  Keurmerk: een structureel kwaliteitszorgsysteem, waarin vraaggestuurde zorg en continue verbetering van zorgverlening centraal staan.

Een zorginstantie die is aangesloten bij ZorgThuisnl is herkenbaar en moet daarom voldoen aan een gedragscode, vergelijkbaar met de gangbare professionele gedragscodes. Daarbij kunt u denken aan: cliëntgerichtheid, professionaliteit, toegankelijkheid, servicegerichtheid en transparantie.

ISO 2001:2015Certificaat

Sinds juni 2006 is Care Company in het bezit van het HKZ Certificaat. HKZ, Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, is een kwaliteitsinstituut. Het instituut stelt kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Sinds 2015 is het HKZ certificaat omgezet naar ISO 9001:2008. Nu, sinds 2018, zijn deze kwaliteitsnormen weer aangepast en te vinden op ISO 2001:2015

ECABO en SBB

Care Company Thuiszorg is door de twee hoogstaande kenniscentra ECABO (sinds 2012) en SBB (sinds 2017) erkent als leerbedrijf. Het hoogstaande kenniscentra SBB heeft Calibris vervangen.

V&VN

V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Zij zijn dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Het Care Cursus Centrum is geaccrediteerd door V&V om punten uit te geven bij bepaalde trainingen. Deze punten kunnen verzorgende en verpleegkundigen gebruiken in hun kwaliteitsregister van V&VN.

Wij zijn Crebo geregistreerd wat inhoud dat wij voor onze scholingen geen BTW berekenen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze instellingen of onze website. Laat het ons dan weten door te bellen met ons kantoor in Lare 03505311880 of stuur ons een mail naar laren@carecompany.nl.