care-company-logo_website

Kwaliteit

Care Company hecht veel waarde aan kwaliteit. Dit wordt door ons gewaarborgd door middel van een aantal belangrijke instanties in de zorg. Wij zijn namelijk in het bezit van de volgende keurmerken:

* ZorgThuisnl

* ISO 9001: 2015

*  V&VN

* Ecabo

Ook bemiddelen wij zorg in de vorm van Particuliere zorg, PGB en de Zorgverzekeraar. Voor meer informatie over de keurmerken kunt u op het logo klikken.

Tevredenheidsonderzoek

Sinds 2019 zijn alle zorgorganisaties in Nederland verplicht een PREM wijkverpleging vragenlijst af te nemen bij haar cliënten. In 2020 heeft Zorginstituut Nederland gemeld dat dit door een onafhankelijke partij uitgevoerd moet worden. Wij, Care Company, hebben de samenwerking met QDNA.

De uitkomsten van de vragenlijsten worden gepubliceerd op Zorgkaart Nederland, zie:

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-care-company-laren-3022955

 

ZorgThuisnl keurmerk

Sinds 2006 is Care Company in het bezit van het BTN Keurmerk. Sinds 2018 heeft deze branchevereniging zijn naam veranderd in ZorgThuisnl. Deze brancheorganisatie is van en voor ondernemingen die in Nederland actief zijn als bemiddelingsbureau in de thuiszorg.

Van een zorgaanbieder die lid is van ZorgThuisnl wordt kwaliteit verwacht. Dat moge blijken uit het  Keurmerk: een structureel kwaliteitszorgsysteem, waarin vraag-gestuurde zorg en continue verbetering van zorgverlening centraal staan.

Een zorginstantie die is aangesloten bij ZorgThuisnl is herkenbaar en moet daarom voldoen aan een gedragscode, vergelijkbaar met de gangbare professionele gedragscodes. Daarbij kunt u denken aan: cliëntgerichtheid, professionaliteit, toegankelijkheid, servicegerichtheid en transparantie.

ISO 2001:2015 Certificaat

Sinds juni 2006 is Care Company in het bezit van het HKZ Certificaat. HKZ, Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, is een kwaliteitsinstituut. Het instituut stelt kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Sinds 2015 is het HKZ certificaat omgezet naar ISO9001:2008. Nu, sinds 2018, zijn deze kwaliteitsnormen weer aangepast en te vinden op ISO2001:2015

ECABO en SBB

Care Company Thuiszorg is door de twee hoogstaande kenniscentra ECABO (sinds 2012) en SBB (sinds 2017) erkent als leerbedrijf. Het hoogstaande kenniscentra SBB heeft Calibris vervangen.

V&VN

V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Zij zijn dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Het Care Cursus Centrum is geaccrediteerd door V&VN om punten uit te geven bij bepaalde trainingen. Deze punten kunnen verzorgende en verpleegkundigen gebruiken in hun kwaliteitsregister van V&VN.

Wij zijn Crebo geregistreerd wat inhoud dat wij voor onze scholingen BTW vrijgesteld zij en geen BTW berekenen over onze bijscholingen.

Heeft u nog vragen en/ of opmerkingen over deze instellingen of onze website. Laat het ons dan weten door te bellen met ons kantoor in Laren 035-5311880 of stuur ons een mail naar laren@carecompany.nl