care-company-logo_website

Bedrijfsinformatie

Doel

De doelstelling van Care Company is om u precies die verpleging en/ of verzorging te bieden waar u behoefte aan heeft zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Samen met u, uw familieleden en eventueel uw huisarts bepaald u gezamenlijk welke zorg u wenst en/ of nodig acht. Aan de hand hiervan worden verpleegkundigen, ziekenverzorgenden of verpleeghulpen ingezet om u de optimale verzorging te bieden.

Uitgangspunten
Care Company richt zich op drie uitgangspunten, namelijk: persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwaliteit.

1. Persoonlijke aandacht
Vanaf het eerste moment begeleiden wij het contact tussen onze cliënten en de zelfstandige zorgverlener. Iedere  zorgaanvraag behandelen we met persoonlijke aandacht om zo de juiste zelfstandige zorgverlener voor u te selecteren, zodat deze niet alleen deskundig is, maar ook in uw persoonlijke sfeer en levensstijl past.

2. Deskundigheid
De zelfstandige zorgverleners hebben ervaring in de (particuliere) thuiszorg. Zij hebben hier bewust voor gekozen omdat dit bij hun persoonlijkheid aansluit. Care Company biedt een combinatie van ervaring, persoonlijke aandacht en continuïteit. Wij ondersteunen en begeleiden veel cliënten en hun zorgverleners in de thuissituaties.

3. Kwaliteit
Care Company hecht veel waarde aan kwaliteit. Dit wordt door ons gewaarborgd door middel van het keurmerk van de branchevereniging "ZorgThuisnl", ISO 9001:2015, V&VN en Ecabo erkend leerbedrijf. Voor meer informatie over deze instellingen verwijzen wij u door naar de pagina kwaliteit. Daarnaast bieden wij gekwalificeerde trainingen aan voor verzorgenden. Voor een overzicht van onze trainingen, verwijzen wij u naar de pagina bijscholingen.