care-company-logo_website

Uitleen hulpmiddelen

Opeens kunt u behoefte hebben aan een hulpmiddel, b.v. elleboogkruk voor als u uw voet heeft bezeerd. Of een rollator als het lopen even niet goed gaat. Of een hoog/laag bed.....maar dan is de vraag, waar haal ik dat vandaan?

Care Company heeft, voor uitleen en verkoop van artikelen, een samenwerkingsverband met de Vegro. Als u hulpmiddelen wilt lenen is dat vaak kosteloos en kunt u deze tot 26 weken geheel gratis gebruiken.

Voor de uitleen van hulpmiddelen belt u met VEGRO : 0800 - 2 88 77 66

Thuisbezorgen? Ja, dat is mogelijk. Bestelde koop-of huurartikelen kunt u tegen transportkosten thuis laten bezorgen. De hoogte van de transportkosten is afhankelijk van de bestelde producten. Zij werken met Post.nl voor de kleine zendingen. Grotere artikelen, zoals rollatoren worden door de chauffeur bij u bezorgd. Hij zal u eventueel helpen met monteren.

Kunt u uw bestelling ergens afhalen? ja, dat kan. U kunt het door u gewenste artikel ophalen in een Vegro winkel na keuze.

Kan het ook geleverd worden buiten Nederland? Na telefonisch overleg met de afdeling Verkoop (gratis 0800-288 77 66) kan worden bekeken of het mogelijk is om in het land van uw keuze te leveren.

Klikt u hier dan komt op de website van Vegro en kunt u het assortiment bekijken. U kunt hen ook gratis bellen op: 0800 - 288 77 66.