A A


»Nieuws
»Contact
»Bijscholingen
»Werken in de thuiszorg

 

 

Informatiebrochure

In onze cliënten informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »
brochure


In onze zzp informatiebrochure kunt u alles uitgebreid lezen.

Download »

 

Historie en achtergrond en toekomst

Onze geschiedenis begint bij de bevlogenheid van een vrouw en haar liefde voor het vak. Als gediplomeerd verpleegkundige heeft Dianne Luykx tijdens het uitoefenen van haar beroep veel van haar cliënten naar verpleeghuizen zien verhuizen. Zij was van mening dat veel van deze cliënten, met de juiste professionele thuiszorg, langer en gelukkiger thuis hadden kunnen blijven wonen. Dit inspireerde haar tot het oprichten van het bemiddelingsbureau  Care Company in mei 1991.

 

Bus in Laren

 

Door inzet van het hele team is het kantoor  wat in Laren begon, inmiddels is uitgegroeid tot succesvolle adviesbureaus in de thuiszorg . Zo adviseert Care Company al 26 jaar lang, in binnen- en buitenland, al haar cliënten. 

Naast de advisering zijn wij in 2011 gestart met ons uitzendbureau Care Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is gericht op het leveren van zorgverleners werkzaam in de ziekenhuizen, instellingen en wijkverpleging. De zorgverleners zijn in loondienstverband werkzaam.

Kijk op  www.careuitzendbureau.nl

In 2012 hebben wij een vernieuwing doorgevoerd op onze afdeling "Bijscholingen". Per januari 2013 is deze afdeling verder gegaan onder de naam Care Cursus Centrum met een nieuwe website welke makkelijk de bedienen is om u verder te helpen met uw scholing. Dit gebeurt onder de leiding van Carolien van der Geest. 

Kijk op www.carecursuscentrum.nl 

In 2010 zij wij gestart met het bemiddelen van volledige zorgteams die een hele afdeling of instelling leiden. Van manager tot kok! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor te Laren telefoon: 035-5311880. Daar kunt u vragen naar Dianne Luykx of John Kitzen. Zij helpen u graag verder.

Ook kunt u een mail sturen naar laren@carecompany.nl.

In 2007 heeft Dianne Luykx de EVON Award gewonnen. Zij liet de andere genomineerden achter zich en werd door een deskundige jury verkozen tot 'de beste vrouwelijke ondernemer 2007 in de regio Gooi en Eemland'.  

 

 
Dianne Luykx